Realization

A mai bejegyzésben az ,,Őszi Bakancslistám” egyik pontjának megvalósításáról lesz szó. Ez a pont pedig a Halloweeni Tök Faragása.

Tegnap délután átjöttek hozzám a barátnőim, beszélgettünk egy jót, ittunk pát bögre forró teát, gyújtottunk illatgyertyát és az őszi hangulatban még a bakancslistáról sem  feledkeztünk meg, így sikerült két tököt kifaragnunk. Közben a nemrég megérkezett H&Mes ,,Téli Divat” újságot is fellapoztuk és a 2016. Winter Must Have! darabjainkat kiválasztottuk, amiről csak annyit mondok, hogy a lezser megjelenés, a meleg kötött pulcsik és a semleges színek most tarolni fognak. Az idei tél stíluskalauza imádja a csendes öltözet mozgalmát és az újragondolt városi darabokat.

Remélem Ti is kedvet kaptatok egy elő-Halloweenhez vagy csak a barátokkal való összeüléshez és a téli divat tanulmányozásához. További szép hétvégét Nektek!


 

Today’s post’ll about my ,,Autumn Bucketlist’s” point, this point is the Halloween Pumpkin Carving.

Yesterday afternoon my friends went to me. We was talking, we had drank some cup of hot tea, we lit some scented candle and in the autumn feeling we haven’t forgotten about the list and we craved two beautiful pumpkin. And we had read the H&M’s ,,Winter Fashion” newspaper and we choosed the 2016. Winter Must Have! garments too. In this season the casual look, the hot knitted sweaters and the neutral colors will hit.

I hope, You enjoyed the post, and have a nice weekend!

vilagos-1toksotet-1tokbeallitas2tok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s