My bedroom details

Ahogy ígértem, megpróbálok minél sűrűbben írni és új dolgokkal jönni. Ezért a mai postom egy új ötlet megvalósítása, méghozzá a szobám részletei.

Itt is fekete-fehér színkombinációt láthattok. Itt-ott néhány színes, de sötét árnyalatú dolog jelenik meg, de a domináns színek itt is a megszokott alapárnyalatok. A bútoraim egytől egyig  IKEA-sak, a Hemnes kollekció darabjai, de néhány kiegészítő DIY (Do It Yourself), mivel nagyon szeretem a kreatív és ötletes cuccokat, ezért a fehér képkeretekbe újságokból cikkeket vágtam ki, méghozzá az eddig olvasott kedvenceimet egy Glamour-interjúból (Nők Chanelben). A Do it Yourself dolgok mellett, mint már azt Ti is tudhatjátok, a letisztult ruhákat, helyeket, üzleteket nagyon szeretem. Ahol minden összhangban van, a szoba berendezésénel erre törekedtem. Imádom az érzést amikor felébredek a szobámban, hogy olyankor minden a helyén van, hiszen még nem kezdtem el a reggeli készülődést. Délután/este amikor hazaérek, öröm látni, hogy milyen világos a szoba és rögtön el is fekszek a szép kis fehér ágyamon. 

Úgy gondolom, hogy a szobád Téged, a Te stílusodat tükrözi és a sok fontos dolog mellett, ez is számít, hogy a saját, akár legyen az kicsi vagy nagy, “kuckódban” jól érezd Magadat!


 

As I promised, I try to write more often and come with new topics. So today’s post is about my bedroom, and this is very unusual for me and for the blog, but I hope, You’ll enjoy it!

Here is all black and white, but somewhere you see some “colorful” things, but the dominant colors are the black/white. All my furnitures from IKEA, but I like the DIY things and You find some of it. I like the creative things too, and I cut some newspaper interview from the Glamour and I took them into the picture frames. And these are my favourite interviews (Women in Chanel).

I think your room’s talking about You, your style and this is an important thing, when You love your bedroom, I suppose!


 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s