The Second

Mivel elkezdődött az iskola, egyre kevesebb időm marad az írásra és a blog vezetésére, amit nagyon sajnálok, mert elmondhatatlanul jó érzés egy új bejegyzés után a bókokat és a kedves, szívhez szóló mondatokat hallani Tőletek…, de megpróbálok minél több ötlettel és sok új poszttal jönni a közeljövőben, hiszen az nekem is mindig okoz jó néhány örömmel teli pillanatot. Viszont bele is kezdek a mai témába. Az ősz elején készült outfit bejegyzésem óta nem tettem közzé egy szettet sem, szóval most megteszem, a ,,Második” cím alatt.

Az új look szintén fekete-fehér árnyalatú, mint általában mindenem. Az elegáns és a sportos stílust ötvöztem, mivel maga az öltözék nagyon konzervatív, feldobtam egy fehér sportos tornazsákkal. A mindennapos öltözékeim állandó kelléke egy pár magas cipő, hiszen nem gondolom magamat egy, az átlagnál magasabb lánynak, így szeretem a kényelmes magasított cipőket, akár csizma vagy egy mokaszín az. Szóval itt is az egyik kedvenc lábbelimet társítottam az outfithez. Egy állatmintás blúzzal kombináltam a fekete rakott szoknyámat, majd az ,,i”-re feltettem a pontot a jó öreg gyapjú kalapommal. A képsorozat alaphangulatát most nem is a vintage stílusú összeállítás, hanem a stúdió adja. Természetesen itt is, mint mindenhol, áll egy profi fotósmunka a szuper képek mögött, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Öröm volt Velük dolgoznom, de biztosra tudom mondani, hogy ez nem az utolsó közös munkánk volt.

Remélem tetszett a mai bejegyzés és a look, további szép hetet Nektek!


Because the school started, I haven’t a lot of time for the blog, but I am sorry this thing so much, because when a new post is up on the blog, the positive comments and the kind words are coming too and this is an incredibly feeling, when I get the comments, I love You so much and I am very-very thankful. But get the point. Today’s outfit post is the ,,Second” look on the blog, that’s it:

The outfit is black and white, as usual. I mixed the elegante and the sporty dressing, because this look is a bit conservative and I throwed it with a tournament bag. My everydays’ dressing’s accessories are the high shoes. So this shoes is my favourite one, in this post. I wearing an animal prints blouse and a black pleated skirt, and my black hat. The series’s feeling depends on the studio, but behind the pictures it was a very-very perfect photography working, so I’d love to thank You here too.

I hope, You enjoy the post, and have a nice week!

023

026

028

036

035

041

045

044

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s