Autumn – bucket list

Holnaptól jön a hideg, s vele együtt az Ősz! Mint tudjátok, az Ősz a kedvenc évszakom. Ilyenkor elővehetem a szép csizmáimat, a meleg kabátjaimat és a puha sáljaimat. Persze a mindennapos esőért én sem rajongok, de néha szeretem, ha az ablakomból egy bögre forró teával a kezemben nézhetem a vihart és magamba szívhatom a friss eső illatát. Felüdítő érzés ez számomra. Természetesen fel is került az ,,Őszi Bakancslistám”-ra az eső illatának belélegzése.

Igen, a mai bejegyzés az őszi tennivalókról, “célokról” fog szólni. Nagyon hozzáfűzni valóm nincsen, hiszen a lista magáért beszél, de pár dolgot még be kell szerezni a programok teljesítéséhez. Például egy édes gumicsizmát, egy új meleg pokrócot, egy béna pulcsit, halloweeni tököt és egyéb cuccokat.

Olykor jó rendszerezni a teendőimet, mivel tudni kell rólam, hogy néha kicsit szétszórt vagyok. Bár ez a lista most nem erről fog szólni, hiszen ezeket nem lehet elfelejteni. Ez csak egy kis motiváló “lap” lesz, amit reggelenként megnézek és máris úgy érzem majd magamat, hogy érdemes volt felkelnem! A motiváltság egy fontos dolog, ami nem hiányozhatna senkiből. Szóval, ha motivációt keresel vagy csak aranyos programokat szeretnél a néha komor őszbe tenni, akkor készíts egyet te is!


Autumn is coming! Rainy, cold weather is coming too. You know, my favourite season is Autumn. In this case, I take out my hot coats, my pretty boots and my soft scarfs. Yes, I don’t like the ,,raining everyday” weather, but but sometimes I’d love to see the rain from my window, with a cup of hot tea and breathe the rain’s fragrance. Of course it’s added to my ,,Autumn – bucket list” .

Yes, today’s post is about my autumn goals, my roles for autumn. I must obtain something to do the list, like a cutie wellingtons, a new hot blanket, a gammy pulover, a halloween pumpkin and things like that.

Sometimes I have to systematize my things, because sometimes I am very diffuse. So it’s a reminder and a motivation “paper”. Because when I’m wake up, I will look at this paper and I’ll say: It was worth to getting up! Yeah… I think the motivation is one of the most important thing in the world. So if you searching motivation, or you need some nice programme, make this list you too!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s