The first

A mai posztomban láthatjátok az első outfitemet, ami már az őszre hangolódik. A ,,look” részletei előtt, pár szóban elszeretnék mesélni nektek, egy (a számomra) csodával határos dolgot. Pár napja osztottam meg veletek a kedvenc üzletemet egy blogbejegyzés során… és néhány óra múltán márcsak azt láttam, hogy a közel 200 megtekintés között viszonylag sok a külföldi olvasóm! Fantasztikusak vagytok, nagyon köszönöm, hogy a még 1 hónapja sem működő oldalamat ennyien megtekintitek és páran vissza is jeleztek, sok-sok pozitív mondattal! A külföldi emberekre tekintettel, az írásaimat mostantól angolul is olvashatjátok majd! A pár soros köszönet után rátérek az első szett részleteire.

Ma elkezdődött egy új tanév, ami nyilván rám is vonatkozik. Lassan jön az ősz, (amely az én kedvenc évszakom) így egy egyszerű, iskolában is hordható, viszonylag hűvös őszi napokra való szettet állítottam össze. Még nem nagyon láthattátok, de nem vagyok túl nyitott a színes cuccok felé, legyen az ruha, akár egy bútordarab, stb…, hiszen jobban szeretem a letisztult, alapszíneket (fekete, fehér) tartalmazó ruhákat mely a konzervatív, elegáns megjelenésemet elősegíti. Igaz, a kabátom krémszínű, így mégis egy meleg tónust tudott adni a rideg fekete-fehér szettnek. Remélem elnyeri a tetszéseteket!


 

Hey guys! I have, to thank, because you read my blog! It’s a new blog, so I’m a beginner, but I try to do everything I do, to like and enjoy my website. Now, my outfit post is available in english so I think it easy for you guy, if you are from England, Germany, USA and countries like that.  So I’m come to the point:

The school’s started! And autumn is comming,  so I think. This outfit is good to autumn, because is hot, more or less, and the cold colours are fit for the autumn’s weather. I only wear black and white clothes but… yes my coat isn’t black or white. My coat’s colour is a hot colour so it completes my black-white look. So this is my first outfit post, I hope you enjoy it!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s